Wie is Maud?

 

 

Naast mijn werk houd ik erg van reizen. Zo heb ik ooit de Kilimanjaro beklommen. Tijdens mijn reizen vind ik het interessant om te zien hoe andere mensen wonen en leven. En daarvan ook te leren. De tijd die ik in Cambodja heb doorgebracht heeft me veel dingen doen relativeren.

Het wandelen in Nederland met mijn vriendinnen levert goede gesprekken op en het is vooral heel gezellig. Ook maakt wandelen je hoofd leeg en geeft mooie inzichten en uitzichten. Daarnaast heb ik een paar goede tradities in het leven geroepen: het weekendje weg met mijn familie, Oerol festival op Terschelling, skiƫn, het IFFR filmfestival en stedentrips naar alle uithoeken van Europa.

Samen met mijn man woon ik op een boerderij in Groningen en deze plek is een goede tegenhanger met het soms hectische en drukke werkleven dat ik leid. Hier heb ik de rust om boeken te lezen, in de tuin te werken en te reflecteren.