Mijn expertise

Vanaf 1988 ben ik werkzaam binnen het brede spectrum van de zorg. Na mijn opleiding ergotherapie heb ik mijn uitvoerende activiteiten als ergotherapeut gecombineerd met de studie Beleid en Management in de Gezondheidszorg.

Al vrij snel heb ik de overstap gemaakt naar advisering en projectleidersrollen. Daarvoor heb ik gedurende mijn loopbaan diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van kwaliteitszorg, patiëntenlogistiek, project- programmamanagement en adviesvaardigheden. Daarnaast ben ik sinds 2012 Lean Six Sigma Black Belt en trainer voor de yellow en green belt. Begin dit jaar heb ik level 1 en 2 van Deep Democracy behaald.

De rode draad in mijn loopbaan is het (bege)leiden van (complexe) veranderingstrajecten met bestuurders, management en professionals van start tot daadwerkelijk invoering. Trajecten gericht op verbeteren van kwaliteit van zorg (keten)samenwerking, patiënten logistiek en verbeteren van de efficiency. Mijn aanpak is resultaatgericht, fact based en gestructureerd, gebaseerd op de lean filosofie waarbij de vraag van de klant altijd leidend is. Voor mij is de aandacht voor wat de verandering betekent voor de professional, het team en het management en wat zij nodig hebben om te kunnen veranderen cruciaal.

Meer weten over de opdrachten die ik heb gedaan? Klik hier

Mijn drive is werken aan betere zorg voor de klant. Ik ben zelf heel gedreven en enthousiast – en ik straal dat uit op anderen. Ik ben resultaatgericht, maar heb in het proces om dat te behalen ook oog voor de mensen.